Yunanistan makamlarının bile haberi yokken CIA BAŞKANI DEDEAĞAÇ'DA NE ARIYOR.

Tüm dünya Türkiye'deki seçime kilitlenmişti.

Muhalefetin almış olduğu dünya çapındaki destek, ülke içindeki bloklaşma ve Erdoğan nefreti(Erdoğan nefreti derken özellikle ABD ve AB mutfağında işlenmiş ve Türkiye'ye servis edilmiş bir istihbarat çalışması olduğunu hatırınızdan çıkartmayın.

Tıpkı islamafobi olgunlaştırmak için kafa kesme  gibi videolar eşliğinde daeş'i kurup kendilerine alan açmaları gibi ) küresel ekonomik krizler pandemi deprem bunlar da üst üste gelince bu defa tamam demiş sosyal medya dezenformasyonları ve propaganda bombardımanı yalan söyleyen bir kısım anket şirketleri,70 ten fazla muhalif görsel, yazılı medya desteğiyle seçimin kazanılmış Erdoğan dönemi bitmiş olarak bakıldığından ABD bir taraftan Irak'taki pkk'nın konvansiyonel silahlarla donatmakla kalmamış aynı zamanda zırhlı birlikler kurmak hava gücü oluşturmak için hummalı bir çalışma içine girmişti.

Seçim kazanıldığında Suriye'de kurulacak olan pkk devletine hazır ordu hazır silah olacaktı ve ilk mücadele alanı da kuzey Irak Kürt bölgesel yönetimi orayı bertaraf edip Türkiye sınırlarına tam olarak yerleşip sınır komşusu bir devlet olarak İsrail'in tam güvenliği bir müddet sonra İsrail ile birleşimi ile büyük İsrail projesinin tamamlanması sonuçlanacaktı.

Suriye'nin kuzeyine gelen ABD genel kurmay başkanı bu plan dahilinde gelmiş tüm hazırlıkları kontrol etmişti.

Ege ve Akdeniz'de oluşturulan ABD Deniz üsleri adalara yapılan yığınakların seçimden sonra iktidarın el değiştirmesi ile birlikte montrö anlaşmasını bypas ederek ABD savaş gemilerinin adalar da yapmış olduğu yığınaklarla birlikte boğazdan geçerek Karadeniz'de Rusya'yı hareketsiz bırakmış ve bizim bulduğumuz doğalgaz gibi zenginliğe çökerek Türkiye'yi her noktadan kontrol altına almış olacaktı.

Zaten onun için Yunan'a süs konuşma Türkiye'yi tahrik etme komutu verildi.

Peki ne oldu bu millet feraseti ile bu meseleye geçit vermeyince Karadeniz planı suya düşmüş, Suriye planı sekteye uğramış bir ABD anında iki şey yaptı bir Ukrayna'ya vereceği F-16 ile meseleyi ertelenmiş, CIA başkanını dedeağaca göndermiş bir kısım planları değiştirmek zorunda kalmış, Karadeniz'e çıkma planları sekteye uğradığı için de Ukrayna'nın yapmak istediği harekatı tehir için Kahovka barajı nedense bir şekilde faili meçhul bir şekilde yıkıma uğramıştır.

Seçim sonucunda cumhur ittifakı kazanınca tüm planları sekteye uğrayan ABD farklı planları devreye koymak için alelacele CIA başkanını Dedeağaca göndermiş oldu.

Dikkat edilecek olursa Kahovka barajı saldırısı ile ilgili ilk açıklaması uluslararası tarafsız bir komisyon tarafından soruşturma istediğinde ABD tamamıyla sessiz kalması oldukça ilginçtir.

Ne zaman deliller karartılırsa ancak o zaman dillendireceği ABD yöntemidir.

Sonuç olarak Türkiye ve bu necip millet yine büyük bir şeytani planı hem Türkiye hem de dünya adına bozmuş şimdi sıra Balkanlar'da ve Kıbrıs'ta yapmak istedikleri şeytani planları bozmaya gelmiştir.

Not1: CIA başkanın Dedeağaca yapmış olduğu ziyaretten Yunan makamlarının haberinin olmaması ayrıca dikkate değerdir

Not2:Peki Türkiye'nin nasıl haberi var ? Denizde MiT'in istihbarat gemisi,havada Bayraktar ve Anka MİT'in istihbarat İHA'ları sanırım yeterli cevap 😂

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklemi.

ARAPLAR BİZİ ARKADAN VURDU YALANİ Dertleri milliyetçilik değil İHANET