Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklemi.

Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin  oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklem....

Şimdi olayları sıra sıra küçük parçalar halinde önce yerinde bakıp sonra bu parçaları büyük ve asıl resim üzerinde pazıl parçaları gibi birleştirelim belki o zaman görünmeyen ve perde arkasında ki büyük resmin ne olduğunu anlayabiliriz....

ABD'den başlayalım ....

ABD şimdiye kadar hiç olmadığı kadar nükleer güç olmanın dışında başka bir güce sahip olmadığı, ekonomik,siyasi, teknolojik olarak İsrail'in sömürgesi altında olduğu gibi bir gerçekle karşı karşıyayız.

Her ne kadar bir ülke yapısına ulaşıncaya kadar çok çeşitli çok uluslu bir temel yapı olsa da ABD özellikle kurucularının yahudi kökenli olup 2. Dünya savaşından sonra palazlanan bir devlet olduğunu dünya üzerinde uzak coğrafyada oluşunun avantajlarından hep yararlanmıştır. 

İşte bu kurucuların ilk işi İngiltere ve ABD destekli Osmanlı gibi devasa bir imparatorluktan kurtularak 1948 de kurulan İsrail devletçiğinin hamisi olmak ve bunun fikri dini motivasyonunu ve alt yapısını hazırlamak için de zaten zayıf olan Hıristiyanlığı kullanmak gibi bir sinsi oyun kurup Hıristiyanlığı bozarak sözde eski ahit ve yeni ahit birleşimi deyip yeni bir din oluşturdular 

ABD'de de o da avanjelizm bu düşünce yapısına göre hıristiyanlığın temeli eski ahit yani Tevrat ve onun devamı bütünleyicisi olan İncil gibi oldukça absürt bir düşünce daha doğrusu bir din oluşturmaya başladılar.

Siyonizm zaten böyle sinsi yolları hep tercih etmiştir.

İste bu yeni dine göre tanrıyı kıyamete zorlamak gibi bir anlayış oluşturmuş , siyonist İsrail'in daha büyümesine ve gelişmesine sonsuz ve sınırsız destek ,kaynak aktarımına neden olmuştur.

Siyonist İsrail bu dini yani evamjelist dini kullanarak ABD toplumunu büyük İsrail kurulmadan tanrıyı kıyamete zorlanmasının mümkün olmadığına inandırmış bu nedenle de İsrail'in yaptığı her insanlık dışı olayları hukuksuzluğu sıradan olaymış gibi dünyaya sunmaya başlamıştır.

Dikkat edilecek olursa dünyadaki insanlık için ve bulunduğu coğrafyadaki devletler için her olumsuz gelişmenin altından İngiltere'yi ABD'yi ve İsrail'in parmak izini görmek kimseyi şaşırtmamaktadır.

Büyük İsrail için oluşturulması için iş gidip geliyor Türkiye'ye dayanıyor.

Yıllardır başımıza örülen çoraplar, ayağımıza elimize vurulan prangalar işte hep bu neden iledir.

Bu millet  her ayağa kalkma çabaları ile bağımsız hür müstakil bir devlet olma yolundaki her adımı on yılda bir yapılan darbelerle kesilmiş , fakat bu son silkiniş ile 2016 destanından sonra önce kılcal damarlara kadar giren terör örgütlerinden bir bir kurtulmaya başlayıp kendi silahı kendi teknolojisi kendi gücü kısaca muhtaç olmadan yumruk vurur hale gelmesi ile işler tersine dönmeye başlamış, güçlendikçe etrafını güçlendirmeye uyandırmaya başlamış Latin Amerika'dan Afrika'ya Asya'dan Türk devletine Kıbrıs'tan Azerbaycan'a her yeri bir bir ve çok kısa sürelerde hegemonyadan kurtuluşuna vesile olmuştur.  

Bununla beraber büyük İsrail için oluşturulmak istenen Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'den de toprak aklamak üzere kurulması planlanan o büyük İsrail devletini hayali suya düşmüş.

İste bu armegedon için plan program yapan emperyal devletlerin yeni plan hazırlamasına neden olmuştur.

Bakın biz ne zaman güçlendik bir takım enerji kaynaklarımızı keşfetmeye başladık muhtaç olma durumundan çıktık bizi terbiye etmek için ambargo yaptırım tehditlerini boşa çıkarttık bu boşa çıkartmalarla kalmadık onların büyük İsrail projesine Suriye'de yapmış olduğumuz harekatlarla çelme taktık daha sonra  1 Ekim'deki Suriye'de yapmış olduğumuz hava operasyonu ile taşeron örgütünü hamisinin gözü önünde yok etmeye başladık, 

İsrail şimdi hiç olmazsa şu an Filistin'i yok etmek içinde eritmek için kendi planını şu an devreye koydu. 

Sonraki planı tekrar Türkiye'yi  de içine aldığı bir kısım topraklara ulaşıp büyük İsrail planını tamamlamak istiyor. 

Yıllardır Filistin'e çektirmediği çile işkence kalmadı şimdi de yapmış olduğu azami kışkırtmalarla Hamas'ın üzerine saldırı düzenlemesini başardı.
Dikaborz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan makamlarının bile haberi yokken CIA BAŞKANI DEDEAĞAÇ'DA NE ARIYOR.

ARAPLAR BİZİ ARKADAN VURDU YALANİ Dertleri milliyetçilik değil İHANET