ARAPLAR BİZİ ARKADAN VURDU YALANİ Dertleri milliyetçilik değil İHANET

Bunların hepsi Türkiye düşmanı.

İrkçılıkla,  milliyetçilikle yapılamayacak kadar insanlık dışı olduğunu bile bile yapmanın tek bir anlamı vardır..İHANET 

NEDEN ARAPLAR  PEKİ 

O kadar İngiliz,  Rus ,  İsrailli hatta Ermeni varken senin ırkçılığın sadece Arap'la mı demek ..?

Mesele ırkçılık değil ülkeye IHANET 

Bu İHANET niçin yapılıyor 

1.dünya savaşında Araplar arkadan vurdu cumhuriyet dönemi yalanları günümüz tarihçileri belgelerle yalan olduğunu söyleyip ittihatçı ve jön Türkçü kafaların 1. Dünya savaşında Osmanlı'nın parçalanmasının nedeni üzerlerine kalmasın millet kendilerini düşman bilirler ve yaşatmazlar diye bir Araplar bizi arkadan vurdu diye kendileri yerine bir düşman oluşturdular.

O düşmana da yalan bir tarih oluşturarak yıllarca okullarda okuttular beyinleri yıkadılar 

Türk nesli böyle ifsat edildi tıpkı Ermenilerin soykırım yalanında olduğu gibi.

Şimdi tarihçiler bunun böyle olmadığını ancak anlatmaya başlayabilirler.

Okuyun araştırın Murat Bardakçı'dan İlber Ortaylı'ya Ahmet şimşirgil'den Kadir Mısıroğlu'na  bir araştırın bakalım.

Peki neden şimdi bu Araplara karşı bir ırkçılığın başladığını görüyoruz 

1. Araplar Osmanlı gerçeğini anlayıp İngilizlerin kendileri için yazdığı tarihin yalan olduğunu öğrenip (tıpkı bizim gibi) Türklerin kendilerini yalnız bırakmadığını Osmanlı içindeki o ittihatçı kafanın  neden olduğunu bilincine vakıf olmaya başladıklarından 

2. Eğer bu iki millet uyanırsa yine Orta Doğu'da bir Birlik olduğunda asla güç yettiremeyeceklerini bildiklerinden fitne tohumu ekiyorlar.

3. Suriye'de ki Arap aşiretlerin Türkiye'ye yakınlaşmasını önlemek için bu fitne tohumunu ekiyorlar.

4 uyanan Arap ve Türk milletine biri birine zor zamanda yardımı önlemek için bu fitne tohumunu ekiyorlar 

5. Türkiye'nin ekonomik olarak her zor duruma düştüğünde zengin Arap devletlerinin el vermesi nedeniyle ekonomik saldırıları bertaraf ettiğini gördüklerinden bu fitne tohumunu ekiyorlar 

6. Türkiye'nin kardeş olarak gördüğü Arap devletlerinin teknolojik,askeri kalkınmasına yardım ettiği için bu fitne tohumunu ekiyorlar. 

Gerek tarihi,ekonomik,askeri gerekse kültür, inanç aynı coğrafya paydaşlığı bu iki kardeş toplumu bir araya gelmesini istedikçe Ümit Özdağ gibi yahudi asıllı fitneciler beşinci kol faaliyetleri yapanlar ülkenin kalkınmasını büyümesini istemeyen alçakça ihanet gaflet içinde olanlar bu değirmene şu taşımaya onlara çanak tutmaya bilerek ama bilmeyerek devam ediyor. 

AÇIN GÖZÜNÜZÜ 

Hucurat suresi 6. Ayette ne diyor yaradan" 

Ey iman edenler! Yoldan çıkmış biri size bir haber getirirse ( onun doğruluğunu ) araştırın! (Yoksa) bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınızdan pişman olursunuz." 

Haydi şimdi düşünmeye ve araştırmaya davet ediyorum şuurlu bir millet olmanın yolu körü körüne inanmak değil bile, bile anlaya,anlaya olur

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan makamlarının bile haberi yokken CIA BAŞKANI DEDEAĞAÇ'DA NE ARIYOR.

Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklemi.