OYUN BÜYÜK TÜRKİYE DAHA BÜYÜK

Kutsalımıza saldırıyorlar..!

Cumhurbaşkanımız maketini asıyorlar !

En son  Erdoğan fotoğrafı ve Türk bayrağını ayakları altına alıp üzerine gezdiler !

Bu eylemlerde sadece müslüman Türk milletinin sinir uçlarına dokunuyorlar diye bakmamak lazım 

Bir taraftan NATO'ya gitmek isteyeceksin, diğer taraftan NATO vizesini elinde tutan Türkiye'ye karşı ipe sapa gelmeyecek işler yapacaksın ..

BU İŞTE BİR TUHAFLIKLAR VAR .!

AB HIRİSTİYAN BİRLİĞİ,   o kadar ülkeyi bünyelerine almış olmalarına rağmen 12 havariyi temsil eden mavi zeminli bayrağı değiştirmedi ve Türkiye'nin de AB ye üye olmasının en büyük engeli MÜSLÜMANLARA DEVLET OLMASI. 

Hıristiyanların kurduğu en büyük bir örgüt olan NATO da tek  müslüman bir devlet olarak Türkiye var ve hiristiyanlar o örgütü büyütmek istediklerinde oy birliği gerektiğinden Türkiye'nin vetosu herşeyi berbat edecek konumda..!

Bir tarafdan da o örgütü Kuzey Atlantik bölgesine doğru büyütmek istiyor , daha doğrusu Rusya sınırını Avrupa için tahkimat altına almak istiyor Finlandiya ve İsveç'i bünyesine katarak..

AMA TÜRK'LER ŞARTLARI VETO EDEBİLİR.!

NATO ve ABD derin devleti AB de en geniş fikir özgürlüğü olan İsveç'i merceğin odağına koydu.

Neden çünkü her türlü terör örgütleri ve illegal yapılanmanın merkezi İSVEÇ 

❗ 
Buradaki olayları Türkiye aleyhine planlayarak İsveç'te bu ve buna benzer olaylar olsun Türkiye veto etsin  ,ABD dönüp hiristiyan devletlere ve NATO üyesi hiristiyan devletlere bakın Türkiye'nin vetosu nedeniyle Avrupa'nın güvenliğini sağlamakta güçlük çekiyoruz o nedenle ya NATO'nun üye alma prosedürünü değiştirelim ya da Türkiye'yi NATO dan çıkartalım teklifinde bulunacaklar... ❗ 

TÜRKİYE 'Yİ NATO 'DAN ÇIKARMAK İSTEYECEKLER...

Planladıkları bu.

Eğer bunu yapabilirler ise diğer aşaması

YUNANİSTAN İLE SAVAŞTIRMAK ..
Böyle bir savaş olduğunda da,  tüm AB ve NATO üyesi devletler tüm varlığı ile Türkiye'ye SALDIRACAKLAR çünkü ortada bir NATO devleti diğer bir NATO devletine saldiramaz maddesi ortadan kalkmış olacaktır. 

Yok eğer NATO'dan çikartamazlar ise buna güçleri yetmez ise bu defa diğer plan devreye girerek Türkiye'yi yalnızlaştırma ve NATO üye prosedürünü değiştirerek olağan üstü bir durum diye bak sen olsan da olmasan da biz gerekeni yapabilme gücünde ve kudretindeyiz diyeceklerdir..

Böylelikle de Yunan'a alan kazandırıp AB'nin daha etkin olmasına müsaade etmiş olacaklardır.

Ama Türkiye bunu gördüğünden Ukrayna Rusya savaşında taraf olmamış , Türki cumhuriyetler ile ayrı bir ittifak oluşturmaya başlamış,  Çin devletinin yakinlasmasina müsaade etmiş durumda.

Rusya böyle bir ittifaka çoktan razı.

O nedenle de Suriye'de Rusya Eset'le savaşma en azından asgarî müşterekte bir araya gelelim,  hem ABD'yi hem de NATO'yu buradan çıkartalım teklifine olumlu bakmış milli savunma bakanlığı düzeyinde bir toplantı gerçekleştirmiştir...

Bunu gören ABD hem dış işleri bakanlığı sözcüsü hem savunma bakanlığı sözcüsü ne açıklama yapmıştı.

Biz Türkiye'nin Eset'le görüşmesine olumlu bakmıyoruz demiştir...

CIA sözcüsü hükmünde olan Rubin Türkiye'nin silah satışına ve NATO üyeliğinin gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etmişti.

En son Bolton da Türkiye NATO'dan çıkartılmalıdır diye yazmış olduğu makale zaten ABD  CIA ve pentegon görüşüdür..

ASIL TEZGAHLANMAK İSTENEN OYUN BUDUR 

PEKİ BEDEN FİNLANDİYA DEĞİL İSVEÇ 

Her iki devlet de İskandinav devleti olmakla beraber farklı hukuk sistemine sahipler.

Finlandiya bu anlamda hukuk sistemi bu ve buna benzer terör örgütülerinin daha az yer aldığı devlet hükmündedir.

Türkiye'nin şart koştuğu meselede Finlandiya ne dedi,  evet biz bunların hepsini yapabiliriz çünkü hukuk sistemine entegre bir kaç yasa ile bu meseleyi çözeceklerini ifade etmişlerdi..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan makamlarının bile haberi yokken CIA BAŞKANI DEDEAĞAÇ'DA NE ARIYOR.

Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklemi.

ARAPLAR BİZİ ARKADAN VURDU YALANİ Dertleri milliyetçilik değil İHANET