TÜRKİYE DÜŞMANLARI BİR MASA ETRAFINDA TOPLANMIŞ

Çözüm süreci ile ilgili yıllardır doğru-yanlış bir çok şey yazıldı çizildi.

Bu süreçte analar ağlamasın,toplum barış içinde yaşasın ülkeyi terörle dizayn etmeye,terbiye etmeye çalışan odakların faziletlerini sonlandırmak ülkeye bu kadar kaybettirilen zamanı büyümeye güçlenmeye harcamak boş yere tüketilen enerji ve ekonomiyi millete hizmete kullanmak için toplumun her kesiminden gelen yoğun talep ve beklentilerin doğrultusunda yapılmış.
ANCAK 

Türkiye'yi PKK ile kıskaca almak isteyip HDPKK tasmasını elinde elinde tutanların fetö marifetli ile Ceylanpınar suikastı ile tüm süreci bitirdiler.

Esas gayelerinin de; Suriye'nin kuzeyinde bir terör devleti oluşturmak gibi nihai bir hedeflerinin varlığı da ortaya çıkmış oldu.

15 temmuz ile beraber fetö PKK işbirliği fetö PKK CIA organik bağı tümden günyüzüne çıkınca Türkiye Cumhuriyeti devleti bu tüm karanlık odaklara ve arkasındaki güçlere savaş açmış müstakil devlet bilinci ile tüm dünyada ülke ve millet menfaatine siyaset yapılandırması planlamış bunu kısa orta ve uzun hedefler niteliğinde bir bir ortaya koymuştur. 

AK Parti'nin yapmış olduğu hatanın özeti bu. 

Ya bugün bu katakulliler,entrikalar sinsi düşmanlık Türkiye'ye karşı düşmanca yapılar ve devletler hâlâ niyet ve eylemlerine devam eder ve bunu aşikar bir biçimde ortaya koyarken zillet ittifakının bunların yanında açıkça yer alması ve onların senaryosunu yazdıkları oyunda sahneye çıkıp rol üstlenmelerine  ne demeli.

Akdeniz mavi vatan ülke güvenliği,millet menfaati olmasına rağmen bu ittifakın tutunduğu tavır, durduğu yer,eylem ve söylemleri Türkiye lehine olduğunu kim iddia edebilir? 

Türkiye'nin Libya ile imzaladığı münhasır ekonomik bölge anlaşması askeri ve ekonomik anlaşmalar karşında bu ittifakın takındığı tavır durduğu yer eylem ve söylemleri ile Türkiye düşmanlarının yanında yer alması bırak yer almasını Haftere temsilci göndererek ülke menfaatini baltalalayıp düşmanlar ile işbirliği içine giren kim? 

Kardeş Azerbaycan'ın 40 yıllık zulüm ve soykırımla ele geçirilmiş işgal edilmiş Karabağ'ın kurtarma sürecinde İran,Ermenistan yanında durup o mevziden Türkiye'ye parmak sallayıp başkasının masası olan kim? 

Pkk o dönem de terör örgütü idi bu dönem de terör örgütü o dönem terör örgütünün silahları bırakmak suretiyle siyaset içerisinde hdp ile siyaset yaparak fikri bir mücadele zemini oluşturulmak istenmiş kan dökülmesinin önününe geçilmek istenmişti.

Şimdi yine aynı terör örgütü kan dökmeye vatanı milleti bölmeye almış olduğu iç dış tüm destekle devam ederken bu ittifak bırakın terör örgütü ile karşı karşıya gelmeyi yüzleşmeyi tam tersi pkk ypg pyd yani alfabedeki harfler kadar değişik isimlerle tabela örgütler ile faaliyete devam etmekte.

Bu ittifak bunları terör örgütü olarak görmeyi bırakın kendi topraklarını koruyan özgürlük savaşçıları olarak tanımlayan kim?  

Diğer zamanları katmadan yani gezi olayları gibi Fetö 15 Temmuz ile  terör örgütü olduğu ortaya koyduktan sonra Türkiye'ye tam hücum savaş açmışken koruyucusu ve kollayıcısının ABD CIA olduğu günyüzüne çıkmışken onu ülke içinde sahip çıkıp koruyup kollayıp KHK ile atılanları geldiklerinde salıvereceklerini kayıt altına alan kim?

Gezi olaylarında ortalığı yakıp yıkan Soros ve CIA bağlantısı gün gibi ortada olan Kavala'yı sahiplenen ve salıvereceklerini söyleyen kim? 

Saz çaldığı türkü söylediği için içeriye atılmayan Demirtaş'ın halkı ayaklanmaya çağırmak, Yasin börü gibi daha bir çok masumun kanı eline bulaşmış aponun heykelini dikeceğiz deyip pkk militanlarının cenazesine taziyeye gitmeyen hdpliyi kapının önünde koyacağım diyen,pkk terör örgütü değildir deyip elbette biz onunla baba oğul gibiyiz tabirini kullanan Demirtaş'a şeref madalyası takmak isteyen kim? 

Terör örgütünün militanı olanı kendine başdanışman atayıp CHP parti bayraklarına bile tahammülü olmayıp kaldırıp demeç verediren  kim?

Anayasayı değiştirip Türklük kavramını özerklik anlayışını benimseyip bu hususta İbrahim Kaboğlu ile anayasa komisyonu oluşturup vatanı milleti bölüp parçalamak isteyen kim? 

Türk aile yapısına bomba koyup aklı başında tüm ülkelerde yasaklanan LGBT örgütüne destek verip
bünyesinde yer açıp faaliyetlerini açıktan yapıp, aileleri çıkılmaz girdabın içine sokmak isteyen kim? 

Atatürkçüleri ulusalcıları tasfiye edip dhkpc fetöyü bünyesine alan kim? 

Uğur Mumcu, Hablemitoğlu suikastlerinin arkasında olan fetöyü korup kollama uğruna Gürdal Mumcu'yu harcayan kim? 

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerini koruyup saklayan kendisine CHP genel merkezine gelen kar maskeli  adamlarla görüşüp izlettirilen kasetleri ukdesine alan aynı suikast timinin elemanlarına hami olan kim? 

Bu ülke IMF gibi bir beladan kurtulmuşken gizli gizli otel odalarında toplantılar düzenleyip tekrar ülkeyi boyunduruk altına sokmak isteyen kim? Refah- yol hükümetini gizli gizli çalışmalar ile yıktığını beyan eden kim?

 TSK'ya kulak yerleştirip fetö yapılanmasına hız veren kim? 

MHP'yi ele geçirmek isteyip bu plan gerçekleşmeyince MHP'yi bölmek isteyen kim?

Hayatı boyunca CHP ile mücadele etmiş Erbakan hocanın partilerini kapattıran, başörtüsü nedeniyle okullarından atılan çocukların mahkemelerde dahi haklarını arayamayacak duruma sokan, işkence odaları kuran, kim? 

Erbakan hocanın taksim camisi hayalini, Ayasofya açılsın hayalini,milli ağır sanayi hayalini,savunma sanayi hayalini sürekli anayasa mahkemesine taşıyıp engel olan kim? 

Bu engel olanlarla Erbakan'a o kadar zulmü reva görüp ev hapsini bile anayasa mahkemesine taşımak isteyip zulmü katmerleştirmek isteyenlerle aynı masada aynı kaptan yiyerek onun mirasına onun hedeflerine ihanet eden kim?

 Daha sayamayacağım kadar çok mesele var ki günler sürer ama bir gercek var ki dikkatlice bakın ihanet içinde olup hep ihanet edenlerin hepsi bir masa etrafında toplanmış.

Dikaborz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan makamlarının bile haberi yokken CIA BAŞKANI DEDEAĞAÇ'DA NE ARIYOR.

Bugün gelişmiş gibi görünen İsrail'in sözde saldırıya uğraması gibi görünen olayın oldukça derin oldukça önemli ve oldukça çok yönlü bir denklemi.

ARAPLAR BİZİ ARKADAN VURDU YALANİ Dertleri milliyetçilik değil İHANET